Feldberg - Schluchsee

Semmi kreatív nem jut eszembe. Persze nem is cél mindig kreatívat írni, egyszerűen csak azt írom, ami eszembe jut.

A kedves nézők (és az undokok is) a Feldseet láthatják a képen.


A háttérben látható felhő a Feldberg, amire nem mentünk fel. (felhő valóban nem a Feldberg, jól sejtitek, de az a felhő az oka annak, hogy nem láthatjátok most a hegyet)

Virágok, völgy, világ.

Ezek a kedves tehenek az én nyomásomra kerültek a gyűjteménybe. Éppen ebédidejüket töltötték (vagyis nem sziesztáztak!), és én meg lefényképeztem őket jól. A kedvencem a fekete a két fülbevalóval!

Mariann


Ő volt a legakítvabb.

És a leghelyesebb...

Visszaszereztem a fotómasinát Marianntól! (ez az oka annak, hogy ezen a képen nincs tehén)

Ezt a virágot is én fényképeztem, itthon nem látok ilyet (bár lehet, hogy csak nem vettem észre). A harangocskák belseje figyelemreméltó!)

Mariann megint


A háttérben a Schluchsee látható, az előtérben pedig az odavezető út.

Na jó, bevallom: ezeket a teheneket én fotóztam.

Mariann útközben azt mondta, hogy de jó lenne egy kis málna. Mire pár méterrel később találtunk egy málnabokrot. Később azt mondta, hogy jó lenne kolbászt grillezni egyszer. Kb. egy km-t mentünk, amikor elértük az első falut és annak is legeslegelején kolbászt grilleztek a képen látható méltán büszke mesterek.

A település neve: Aha.

Tóth úr nem nyitott cukrászdát Bécsben az EU csatlakozásunk másnapján, viszont eljött Németországba és túristákat hajóztat körbe-körbe a tavon.

Giccsesen csillogó tó.

Promenád. (ezt a szót mostanában (nem túl régen, azaz a minap) tanultam!)

Napfelkelte után sok és naplemente előtt néhány órával. (délután)


Vonat, amiből a fotón nem látszik a kicsorgó (pontosabban zuhanyszerűen spriccelő) pisi. Kedves utasainknak nem ajánljuk mozgó vonat alatti járdán történő tartózkodást.

Vissza a főoldalra