Kõszeg

Október 23.

2003-ban ugyanez itt látható.

Biciklis város

A Kék Fény-nek szeretném jóhírét hirdetni, ugyanis a kocsmáros kedves volt, a kaja finom és bõséges. Olyan volt, mint amilyennek lennie kell.

(a fõtéren van egy étterem, nagynevû, külsõre tetszetõs, de a nevét sem írom le, annyira szar volt a kaja és olyan bunkó volt a pincért. szóval ne oda menjetek, menjetek inkább a Kék Fénybe, meg az azzal szemben lévõ réteseshez, lásd lent)


Városháza

Kõszeg leghíresebb épülete

Kõszeg kevésbé híres épülete.

Orsolya napi vásár, zsíros kenyérrel.


Velemi lányok, asszonyok. És lent piciben a velemi ovisok zsákbamacskái.


Halott állat.


Gyümölcskosár


Vásári forgatag. Amúgy nem volt rossz, a hangulat jó volt, a kaják gusztusosak, az árak tûrhetõek. Lényegesen barátibb volt, mint Pest környékén gasztronómiai esemény.


Asszonkámnak szeretettel.


A kõszegi várban a múzeum nem túl látványos. Igazából csak oda van pakolva egy csomó minden, de semmi olyan interaktív dolog nincs, ami manapság már szinte mindenhol. Nem éri meg a belépõt... (szerintem)


Betettük. :)


Ez a pad egy sötét cellában volt, nem teljesen világos, hogy minek.

Lent lehetett íjjal lõni. Telitalálatért Somlói járt, kedves szavakért rétes a már fentebb említett belvárosi rétesesnél. Szimpatikus volt az ötlet, fõleg azért, mert a rétes tényleg finom, érdemes megkóstolni.


Kõszeg


Tüsszentõs bolt. (gyógynövény szaküzlet a várban)


A kedvesem. :)


Stabilitást és erõt sugárzó bástya

Vidámság


Kolbászok


Templom a belvárosban. Ezt már felújították, szép, de a mellette lévõ még... Szóval inkább csak ez van most a képen, a másikat majd, ha az is elkészült.


Vissza a főoldalra